Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
AliExpress-IPTV

Μια συνδρομή IPTV κοστίζει περίπου 15 $ – 18 $ για ένα πακέτο 12 μηνών. Σε αυτό έχετε όλα τα αθλητικά και τα κανάλια ταινιών. Παίρνετε επίσης όλα τα συνηθισμένα κανάλια που δεν υπολογίζονται ως premium κανάλια.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε πλέον να συνδεθούμε μαζί τους, καθώς οι αρχές είναι σε εμάς. Αλλά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στο AliExpress.com και, στη συνέχεια, να πραγματοποιήσετε αναζήτηση μέσω IPTV.

Μερικές φορές μπορείτε να αναζητήσετε λίγο και να αναζητήσετε όρους όπως “HD TV” “IPTV Subscription” “m3u” ή “world tv“. Προσπαθούν να κρύψουν, αλλά υπάρχουν πολλοί πωλητές στο AliExpress. Ένας άλλος τρόπος είναι να μεταβείτε πρώτα σε κουτιά IPTV, επειδή τότε εμφανίζονται καθαρά συνδρομές.

Το NordVPN σας κοστίζει περίπου 3 $ το μήνα εάν αγοράσετε συνδρομή 1-2 ετών από αυτούς. Αυτό είναι κάτι που πιστεύουμε ότι θα πρέπει να επενδύσουν όλοι, καθώς οι αρχές κυνηγούν χρήστες IPTV και μεταπωλητές με ένα καυστήρα τώρα. Πρόκειται για φθηνά χρήματα για να αποφύγετε τον κίνδυνο προστίμων πολλών εκατομμυρίων λόγω κυρώσεων σε τηλεοπτικές εταιρείες.

Μη διστάσετε να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με την ασφάλεια και θα καταλάβετε καλύτερα γιατί σας συνιστούμε να αποκτήσετε ένα VPN. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της εταιρείας VPN.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria