Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Καλύτερη υπηρεσία VPN

Εδώ είναι η καλύτερη υπηρεσία VPN που μπορείτε να αγοράσετε στην Ελλάδα για να είστε ανώνυμες όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες IPTV.

VPN

Τι είναι το VPN;

Το VPN σημαίνει "εικονικό ιδιωτικό δίκτυο" και είναι μια υπηρεσία που χρησιμοποιείτε για να αποκρύψετε την ταυτότητά σας στο Διαδίκτυο. Η ιδέα με τις υπηρεσίες VPN είναι ότι πρέπει να περάσετε από μια σήραγγα VPN που είναι διακομιστής VPN και όταν συμβεί αυτό, όλα τα δεδομένα εισόδου και εξόδου σας είναι κρυπτογραφημένα. Αυτό σας επιτρέπει να είστε ανώνυμοι και κανείς δεν μπορεί να δει ούτε τη διεύθυνση IP σας ή άλλα ίχνη αυτού που έχετε κάνει με το διαδίκτυο.

Πώς λειτουργεί μια υπηρεσία VPN!

Μια υπηρεσία VPN είναι πολύ απλή στην πραγματική εκτέλεση, το μόνο που κάνετε είναι να συνδεθείτε σε έναν πελάτη VPN που κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα σας. Αυτό γίνεται με τη λήψη της εφαρμογής VPN και, στη συνέχεια, επιλέγοντας σε ποιο διακομιστή θέλετε να συνδεθείτε στο δίκτυο VPN τους. Όταν γίνει αυτό, όλη η κυκλοφορία από τη συσκευή σας θα περάσει από μια σήραγγα VPN και τώρα είστε ασφαλείς.

Το καλύτερο VPN στην Ελλάδα

Το NordVPN είναι αναμφίβολα η καλύτερη υπηρεσία VPN αυτή τη στιγμή, αν και ο νούμερο 2 στις καλύτερες υπηρεσίες δοκιμών VPN έχει επίσης καλή απόδοση. Η μεγάλη διαφορά είναι η τιμή, όπου το Nord VPN κοστίζει περίπου το μισό από αυτό που κάνει το # 2 μας. Το NordVPN είναι επίσης το μεγαλύτερο δίκτυο VPN στον κόσμο και διαθέτει πάνω από 5.600 διακομιστές VPN στο δίκτυό του. Αυτό τους έχει κάνει την προφανή επιλογή όλων όσων θα πρέπει τουλάχιστον να το έχουν για IPTV. Υπάρχουν λίγες υπηρεσίες που μπορούν απλά να κρυπτογραφήσουν τη ροή HD χωρίς να παραβιαστούν στη ζωντανή ροή. Αυτή είναι λοιπόν η προφανής επιλογή τώρα!

# 2 Καλύτερη υπηρεσία VPN

Πιστεύουμε ότι η άλλη καλή υπηρεσία είναι το ExpressVPN, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν η καλύτερη υπηρεσία VPN το 2020 εάν δεν ήταν στην τιμή. Το ExpressVPN και το NordVPN είναι οι βασιλιάδες του VPN. Είναι επίσης μόνο αυτά τα δύο που ισχύουν αν πρόκειται να εκτελέσετε ζωντανή ροή με υπηρεσίες IPTV εάν δεν πρόκειται να κάνετε hack. Χρειάζεστε απλώς την ταχύτερη υπηρεσία, ενώ πρέπει να είναι η ασφαλέστερη όταν ασχολούμαστε με IPTV. Τότε είναι αυτά τα δύο.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria