Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΣΕ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ IPTV

Παρακάτω έχετε την καλύτερη υπηρεσία IPTV 2020 και την καλύτερη υπηρεσία VPN αυτήν τη στιγμή για τη συνδρομή σας. Εξετάσαμε ποια προσφορά καναλιού λαμβάνετε στη συνδρομή και πόσο ασφαλής και γρήγορη είναι η υπηρεσία VPN. Αν θέλετε να δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με ποια τηλεοπτικά κανάλια περιλαμβάνονται, θα βρείτε όλα τα κανάλια εδώ. Πιστεύουμε επίσης ότι πρέπει να διαβάσετε λίγο για την ασφάλεια και τι κάνει ένα VPN για εσάς πριν αγοράσετε μια συνδρομή. Όλες οι τιμές μπορούν να βρεθούν στις τιμές της σελίδας αντικειμένων.

AliExpress-IPTV

Το AliExpress είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο μετά την Amazon, αλλά ανήκουν στους Κινέζους. Αυτό σας επιτρέπει να βρείτε σχεδόν οτιδήποτε στην πλατφόρμα τους και ένα από αυτά είναι οι συνδρομές IPTV.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε πλέον να συνδεθούμε μαζί τους, καθώς οι αρχές είναι σε εμάς. Αλλά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στο AliExpress.com και, στη συνέχεια, να πραγματοποιήσετε αναζήτηση μέσω IPTV.

Μερικές φορές μπορείτε να αναζητήσετε λίγο και να αναζητήσετε όρους όπως “HD TV” “IPTV Subscription” “m3u” ή “world tv“. Προσπαθούν να κρύψουν, αλλά υπάρχουν πολλοί πωλητές στο AliExpress. Η συνδρομή 12 μηνών κοστίζει περίπου 15 $ – 20 $.

Το NordVPN είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία VPN στον κόσμο και διαθέτει τους περισσότερους διακομιστές από όλες τις υπηρεσίες VPN. Αυτή ήταν από καιρό η προφανής επιλογή για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει για κανάλια IPTV. Αυτό συμβαίνει επειδή μόνο λίγες υπηρεσίες VPN στην αγορά είναι σε θέση να κρυπτογραφήσουν όλο τον όγκο των δεδομένων που απαιτεί μια ζωντανή ροή χωρίς να ξεκινήσει η εισβολή.

Οι λίγες άλλες υπηρεσίες που μπορούν να το κάνουν είναι κυρίως για εταιρείες ή ExpressVPN, καθώς είναι επίσης καλές αλλά διπλάσιες. Επομένως, η πρότασή μας είναι σίγουρα το NordVPN που σας κοστίζει μόνο περίπου 30 δολάρια το χρόνο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία στον ιστότοπο της εταιρείας VPN.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria