Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Λόγω της τρέχουσας κατάστασης με πολλές μεγάλες επιδρομές σε όλο τον κόσμο εναντίον μεταπωλητών IPTV, δεν μπορούμε να συνδεθούμε με κανέναν μεταπωλητή! Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ για τις τελευταίες επιδρομές, οπότε ίσως καταλαβαίνετε γιατί πρέπει να αποκτήσετε ένα VPN ΤΩΡΑ! Για να αγοράσετε τη συνδρομή που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερη, απλά πρέπει να μεταβείτε στο AliExpress και να πραγματοποιήσετε αναζήτηση μέσω IPTV!

Περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο με ασφάλεια όταν χρησιμοποιείτε το iptv

Μόλις πριν από μια εβδομάδα, υπήρξε μαζική επιδρομή σε αρκετές χώρες εναντίον παικτών που διανέμουν υπηρεσίες IPTV. Μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν διακομιστές που περιείχαν περίπου 50 εκατομμύρια στοιχεία λογαριασμού χρηστών. Υπάρχουν λοιπόν καλοί λόγοι για να βεβαιωθείτε ότι δεν μπορείτε να παρακολουθείτε αυτό που κάνετε στο Διαδίκτυο.

Ήρθαμε σε επαφή με την εφημερίδα

Εμείς στο IPTV ήρθαμε σε επαφή με μια μεγάλη εφημερίδα που αναρωτιόμασταν αν μπορούσαμε να φανταστούμε τη δημιουργία συνέντευξης και επειδή δεν πουλάμε οι ίδιοι υπηρεσίες IPTV, συμφωνήσαμε να μιλήσουμε με έναν δημοσιογράφο από εκεί μέσω της Tele. Στη συνέχεια ανακαλύψαμε ότι η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει εκτεταμένη έρευνα, όπου ένας μεγάλος αριθμός υπηρεσιών IPTV και μεταπωλητών βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Τι σας κοστίζει να σερφάρετε ανώνυμα και να χρησιμοποιείτε το IPTV με ασφάλεια;

Με το πακέτο καναλιών που θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο στις δοκιμές, κοστίζει μόνο περίπου 18 $ ετησίως. Εάν τότε θέλετε επίσης να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να πιάσετε και να διακινδυνεύσετε εκατομμύρια κυρώσεις, θα πρέπει επίσης να αγοράσετε μια υπηρεσία VPN για περίπου 30 $ ετησίως. Συνολικά, κοστίζει περίπου 50 $ για τη χρήση καναλιών IPTV

Razzia

Ωστόσο, δεν λέμε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία IPTV ή όχι, αλλά θέλουμε να σας δώσουμε μια ισχυρή σύσταση για να λάβετε προφυλάξεις σε τέτοιες περιπτώσεις. Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε που σας επιτρέπει να σερφάρετε με ασφάλεια και ανώνυμα είναι να αποκτήσετε ένα VPN.

1. ΧΡΗΣΗ VPN

Κηρύττουμε τη χρήση των VPN εδώ και πολύ καιρό και καλούμε όλους όσους χρησιμοποιούν την υπηρεσία IPTV να επενδύσουν αμέσως σε μια υπηρεσία VPN. Αυτό διασφαλίζει ότι όλη η επισκεψιμότητά σας πηγαίνει πρώτα μέσω ενός διακομιστή στο εξωτερικό, όπου λαμβάνετε μια νέα διεύθυνση IP. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να δούμε ποιος έκανε τι.

Σήμερα, μετά από όλες τις πρόσφατες επιδρομές, όλοι οι πάροχοι IPTV προτείνουν να χρησιμοποιήσετε ένα VPN και διαθέτουν ενσωματωμένες δυνατότητες για αυτό στο λογισμικό που έχετε.

Το μόνο αρνητικό πράγμα για τη χρήση ενός VPN είναι ότι πρέπει να έχετε έναν σταθερό πάροχο VPN, έτσι ώστε να μην πάρετε πολύ αργό και αργό ίντερνετ. Στη Σουηδία, δυστυχώς, μόνο μερικά κομμάτια έχουν το μέτρο για να αποφύγετε την καθυστέρηση στην εκπομπή. Έχουμε γράψει ένα άρθρο που αναφέρει την καλύτερη υπηρεσία vpn που μπορείτε να αγοράσετε αυτήν τη στιγμή.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria